FISK OCH SKALDJUR

Romsås

romsås franska örter

Romsås

Tips från Farmor – enkel romsås! Blanda en burk lätt cremefraiche med smak av Franska örter och en burk ishavsrom, jättegott! Farmor hade serverat såsen till varmrökt lax och färskpotatis och det lät ju så gott men jag hade ett paket med tunna skivor rökt lax i kylen, sparris och ärtskott så det fick det bli. Tack för tipset farmor!


romsås franska örter

2 kommentarer

  • Rebecka

    Hej!

    Detta låter mycket gott,det ska provas!
    Tror du att det passar till lax som är stekt i ugnen?
    Jag gillar verkligen din blogg,tittar in här varje dag.
    Är dock dålig på att kommentera,synd att inte fler har hittat till din blogg!
    Du har bra recept (och dem är lätta att förstå),snygga bilder!

    Ha en skön söndag!

    Rebecka

    • Hemma hos Andrea

      Tack snälla Rebecka! Det tror jag absolut att den gör, cremefraichen med franska örter är lite mjuk i smaken och ishavsromen ger lite sälta. Cremefraichen är även god bara som den är till tex kyckling, det är verkligen toppen med smaksatt cremefraiche.

      Trevlig söndag//Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.