lövbiffsgryta

Snabb Lövbiffsgryta

Till vardags är det väldigt smidigt med mat som tillagar sig själv och denna snabba lövbiffsgryta är en sådan maträtt. Du strimlar lövbiff, blandar grädde, senap, salt, och svartpeppar och skjutsar in allt i ugnen i ca 25 minuter. Väldigt gott tillsammans med ris och en krispig sallad. Blomkål ett väldigt bra alternativ om man vill dra ner lite på kolhydraterna, gott att koka i buljong, mos, steka eller ugnsrosta.

lövbiffsgryta

Snabb Lövbiffsgryta – ca 4 port

8 skivor lövbiff

3 dl grädde

2 msk dijonsenap

1 tsk salt

svartpeppar

 

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader.

Strimla lövbiffen och lägg i en smörad ugnsform.

Blanda  grädde, senap, salt och peppar i en skål och häll över lövbiffen.

Tillaga i ugnen i ca 25 minuter.

 

Write A Comment