knäcke med avokado och chiliflakesKnäcke med avocado

Lyckan när man delar en avokado och den är så där perfekt grön och härlig i konsistensen! Leksandsknäcke med skivad avokado och chiliflakes till frukost + passionsfrukt och en kopp kaffe med mjölk. God morgon!

På vardagar äter jag i princip samma sak varje morgon men på helgerna lyxar jag gärna till det, sitter länge och tar om. Älskar helgfrukost och har alltid gjort. Hotellfrukost är en favorit och jag mins så väl när vi var små och bodde på hotell, alla olika sorters bröd, pålägg, flingor och yoghurt, älskart!!! Vad äter du helst till frukost?
knäcke med avocado

2 Comments

  1. Åh, hotellfrukost är svårslaget. För mig är just frukosten en viktig beståndsdel för en lyckad hotellvistelse, nästan viktigare än hur hotellrummet ser ut!

    • Hemma hos Andrea Reply

      Jag håller med dig helt, finns inget bättre än själva frukosten. Skulle nästan kunna ta in på Hotel av just den anledningen.

Write A Comment