quinoasallad med fetaost och cashewnötter

I denna sallad har jag blandat i massa av mina favoriter så som ruccola, granatäpple, fetaost, naturella cashewnötter och quinoa. Quinoa är en ört och finns i flera olika färger, tex vit, svart, röd och blå. Quinoa är en källa till protein, rik på kostfiber och har lågt innehåll av mättat fett. Den är också glutenfri. Quinoa kan användas som ett alternativ till pasta, ris eller potatis och gör sig perfekt i sallader.

Jag kokade quinoan enligt beskrivningen på förpackningen och blandade sedan allt i en skål. Serverade avokado och röd grapefrukt på sidan om och denna sallad passar utmärkt som tillbehör till både kött, fisk och kyckling.
quinoasallad med fetaost & cashewnötterquinoasallad med fetaost och cashewnötter

2 Comments

  1. ååh dina matbilder/recept får mig att vilja äta mer nyttigt och näringsrikt. Vet du hur bra recension det är? 😉 haha

    • Hemma hos Andrea Reply

      Åhh vad gullig du är och vad glad jag blir. Tack snälla för komplimangen, det värmer. Kram Andrea

Write A Comment