Nyttig mangoglass med ingefära, mangoglass på endast naturliga ingredienserIbland blir man sådär sötsugen så man inte vet vart man ska ta vägen. Jag blir det rätt ofta, framför allt på kvällen. Min last är smågodis och choklad, jag ÄLSKAR godis och jag ÄLSKAR choklad och ibland är det HELT omöjligt att stå emot. Men det finns tillfällen då jag faktiskt lyckas stå emot suget och beslutar mig för att göra klokare val. Ett klokare val är denna krämiga mangoglass med smak av ingefära och citron. Innehåller endast fryst mango, riven ingefära, pressad citron och banan. Alla ingredienser blandas i en mixer till en krämig konsistens och man kan toppa glassen med skivad frukt, hackade nötter eller varför inte kokosflingor. Ingefäran ger en god smak och dämpar även sötsug.

Hur gör du för att stå emot sötsug? Har du några bra tips att dela med dig av?

Nyttig mangoglass med ingefära, mangoglass på endast naturliga ingredienser

2 Comments

  1. 1 ruta 70% mörk choklad smaksatt med chili brukar göra susen om man är godis sugen. Farmor

    • Hemma hos Andrea Reply

      Ja mörk choklad är alltid bra att ha hemma. Har faktiskt aldrig testat med chili. Mina favoriter är mint, kokos och pecannöt med havssalt. Kram kram

Write A Comment