chiapudding med mynta och baobabpulverchiapuddingchiapudding med choklad och kokos

Chiapudding

Chiapudding är ett perfekt frukostalternativ och går att göra på olika sorters mjölk som till exempel kokosmjölk, mandelmjölk, havremjölk, vanlig mjölk eller varför inte pressade citrusfrukter som apelsin eller grapefrukt. Man kan smaksätta chiapuddingen med kakao, vaniljpulver, gurkmeja, kanel, lakrits, bär, frukt, mynta, ingefära, ja listan kan göras hur lång som helst och det är egentligen bara blanda ner det man tycker om och testa sig fram till sin favorit. Jag brukar blanda ca 2 msk chiafrön till 1 dl vätska. Här är några varianter av chiapudding jag gjort under åren. Recept hittar du HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR och HÄR.

chiapudding med kokos, choklad och hallonchiapudding med hallonchiapudding med kokosmjölk och mango, aftonbladet härligt hemma

2 Comments

 1. Ja chiapudding är ju såååå gott å det bästa är ju att det går att varriera i all oändlighet!!

  Hoppas du får en fab fredag!!
  Kram
  Angelica

  • Hemma hos Andrea Reply

   God morgon! Visst är det gott och så kul att trsta nya smaksättningar och olika kombos. Önskar dig en fin helg. Kram Andrea

Write A Comment