fröknäcke mix från risenta
BRÖD

Fröknäcke bakmix från Risenta

fröknäcke från risentaFröknäcke från risentaFröknäcke från risenta och rysk yoghurt med hallon och kokos, lchf lowcarbKaffe och Elle mat och vin, tidningsprenumeration

Var in på Ica Maxi för att köpa fröknäcke från clean eating men det var slut!!! Åhh jag som verkligen såg fram emot en bit fröknäcke till frukost. Väl hemma igen hittade jag en påse med fröknäcke bakmix från Risenta i skafferiet. Fick den i en av Testagram boxarna i våras. Testar väl det då! Jag blandade ihop till en plåt fröknäcke och toppade med flingsalt. Sååå gott! Riktigt knaprigt och jag rekommenderar det varmt. Mixen innehåller solroskärnor, sesamfrön, pumpakärnor, linfrön, psyliumfrön,  chiafrön.

Jag använde halva påsen och det blir en plåt med fröknäcke. Man blandar bara bakmixen med hett vatten och rapsolja och brer ut på en plåt med bakplåtspapper och gräddar i ugnen i ca 50 minuter. Man lägger smeten mellan två bakplåspapper och pressar ut smeten och det blir riktigt tunt och fint.

Så till frukost blev det fröknäcke med Bregott och hushållsost, rysk yoghurt med färska hallon och kokoschips. Senaste numret av Elle Mat & Vin damp ner i brevlådan här om dagen så lite härlig läsning till morgonkaffet blev det också. Blir lika glad varje gång tidningsprenumerationen dyker upp, lite extra vardagslyx. Jag fick prenumerationen i present när jag fyllde år och det är en toppenpresent tycker jag.  
kokoschips Kung Markatta, lchf lowcarbRysk yoghurt med hallon och kokos, lchf, lowcarbRysk yoghurt, lchf, lowcarb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.