Sockerfri Mascarponekräm med hallon och mörk choklad, lchfMascarponekräm med hallon och mörk choklad, lchf

Sockerfri Mascarponekräm med hallon och mörk choklad

Man kan hitta så otroligt mycket inspiration på Instagram och detta recept på sockerfri mascarponekräm hittade jag på ett Instagramkonto som jag finner väldigt inspirerande, antligensockerfri. Du vispar 1 dl grädde och blandar i 1 dl mascarpone och 1 tsk vaniljpulver. Blanda allt ordentligt och servera med färska hallon eller andra bär och lite riven mörk choklad. Mascarponekrämen är ganska mäktigt och jag tycker denna mängd räcker till ca fyra små portioner.

Sockerfri Mascarponekräm med hallon och mörk choklad, lchf

2 Comments

    • Hemma hos Andrea Reply

      Tack tack Så enkelt och så gott. Trevlig helg/Andrea

Write A Comment