Kyckling är uppskattat hemma hos oss och det går så snabbt att tillaga också. Brukar lägga fram frysta kycklinginnerfileér kvällen innan så dom hinner tina. Smaksätter kycklingen med lite olika kryddor och steker i smör eller olja.

Denna gång blev det blandsallad, tomater, vit quinoa, stekt halloumi, oliver och rostade pinjenötter till kycklingen. Enkel och snabblagad vardagsmat. Vill man ha lite smak på quinoan kan man antingen ha i lite buljong i kokvattnet eller blanda ihop en vinägrett och ringla över salladen.

2 Comments

    • Hemma hos Andrea Reply

      Så skönt med snabblagad vardagsmat och det behöver verkligen inte vara krångligare än så här. Mina barn älskar när man får komponera sin egna sallad, det är ett bra tips när man behöver rensa ut lite. Ha en fin dag/Andrea

Write A Comment