Köttfärs

En dagens, grillat & köksrenovering

Hej hej! Vilken härlig helg!!! Sol, värme och blå himmel. Tänk så lycklig man blir av vackert väder. Vi har spenderat denna fantastiska helg ute på altanen, grillat, umgåtts, ätit och druckit gott. Något som är väldigt somrigt och fräscht är dagens, vilket är vitt vin med Sprite. Jag blandar ungefär lika delar vitt vin med Sprite Zero, massa isbitar, frukt och bär. Denna gång hade jag i skivad lime, grapefrukt och färska hallon. Så himla gott och svalkande. Det är även väldigt gott att blanda rött vin med Sprite, som en liten fusksangria. Även där lika delar vin/Sprite och sen har jag i skivad apelsin, lime eller citron, äppelbitar och is.

Idag grillade vi hamburgare och vi gjorde extra mycket burgare så vi har matlådor till veckan. Lyxlunch! Till hamburgaren hade jag massa goda tillbehör, coleslaw, tomat-mozzarellasallad och chilibea. Det är det fina med grillat tycker jag, att man kan blanda hej vilt. Allt smakar så gott. I coleslawn hade jag strimlad spetskål (både vit och röd), hackad röd lök, 1 dl cremefraiche, 1/2 dl majonnäs, 1 tsk dijonsenap, salt och svartpeppar.

Från det ena till det andra så måste jag ju bara visa en bild på vårt kök. Vi är nämligen mitt uppe i renovering av halva huset och vi börjar äntligen närma oss mål. Nedan är en förebild och en halvvägs-klar-bild på köket. Längtar så tills det blir klart.

Önskar dig en fin vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.