lock till glas av pärlplattor
Pyssel

PÄRLPLATTOR

Vi startade denna helg med feber och hosta så vi har hållt oss inne och tagit det lugnt. Men barn har ju betydligt mer energi än vuxna när dom är sjuka så vi har spelat spel och lagt pärlplattor. Vi pärlade frukter med hål i mitten för sugrör, perfekt att lägga över glaset i sommar för att slippa getingar i drickat. Jag älskar att pärla, det är så härligt att få släppa allt, vara kreativ och så är det väldigt avkopplande. Likaså rita.

Till frukost gjorde vi smoothiebowls av frysta jordgubbar, frysta hallon, en skvätt pressad apelsin och lite rysk yoghurt. Självklart en klick jordnötssmör på också och färska jordgubbar, kokos och valnötter. Tröttnar aldrig.

Vattenmelon är lite som avokado, man vet aldrig vad man får förrän man delar den. Och denna vattenmelon var en 10-poängare, en av de godaste vattenmeloner jag ätit. Smakrik, krispig, saftig och söt.

Gjorde ett gäng pannbiffar i veckan så dagens lunch är klar och det är så skönt att ha färdig mat i kylen när helgen kommer. Stekte precis på några pannbiffar och skivad lök, till det majonäs, persilja och en sidosallad. Ska bli gott. Önskar dig en fortsatt härlig söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.