Tårtor & desserter

Första inlägget på Min egna Blogg – Hemma hos Andrea

Hej & Varmt Välkommen hit…

Hos Hemma hos Andrea kommer jag dela med mig av enkel matlagning som passar hela familjen, bakning, en del inredning och lite därtill…

Jag är mamma till 2 underbara, Philip 3 år och Isabelle snart 2 år. Det är sällan tiden räcker till med 2 små så är det något jag försöker tänka på så är det att inte komplicera till saker utan att försöka ta det för vad det är. Jag älskar att baka och laga mat, men det ska vara enkelt och gå snabbt för annars hinner jag aldrig avsluta det jag påbörjat för det är alltid någon som behöver mig, just NU!

Jag har länge samlat på recept som jag klippt ut ur olika tidningar och förvarat i en liten låda men aldrig riktigt vetat vad jag ska göra med dem, men nu vet jag – jag ska samla dem här. Recept med massvis av ingredienser skrämmer mig så jag kommer inte bjuda på någon avancerad kokkonst utan helt vanlig och enkel matlagning som passar barnfamiljen som kanske behöver lite inspiration på vardagsmat eller bakning till barnkalaset.

Kul att du hittat hit och hoppas jag kan inspirera…

//Andrea

Idag är det Fars Dag och här är tårtan jag och barnen bakade idag. Det blev en jordgubbstårta med Noblesse fylld med vaniljkräm och hallongrädde. Kommer lägga upp recept på denna goda och enkla tårta…

4 Comments

 • Camilla Ekheim

  Hej Andrea!
  Jag var hos farmor igår och käkade thaimat, det har öppnat en ny thairestaurang i Lomma, och då berättade hon om din blogg. Jättekul!
  Jag har varit inne och läst lite, vad duktig du är! Behöver verkligen en nytändning i köket, är periodare, stiltje för tillfället, men blev väldigt inspirerad av dina tips.
  Jag kommer absolut att fortsätta inspireras av allt gott du gör!
  Ha det bra och hälsa familjen, kram

  • Hemma hos Andrea

   Heeej Camilla!
   Vad roligt att du tyckte om min blogg, glad jag blir! Tycker att det är väldigt roligt att baka, laga mat, fota så detta var en utmärkt liten hobby för mig!

   Jag har gjort ett försök på din fikonsalsa från den magiska buffén du ordnat till farmors födelsedag men jag kom inte i närheten av din så det receptet kanske jag kan få norpa en dag 😉

   Massa kramar till dig och familjen och vad roligt att du kikat in.
   Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.