Förrätter & småplock

Tomat Mozzarella & Rostade Pinjenötter

Tomat Mozzarella & Rostade Pinjenötter

Det här måste vara en av dem enklaste förrätterna att tillaga och troligtvis en av dem godaste – tomat, mozzarella, basilika, rostade pinjenötter och balsamico. Vi äter mycket mozzarella hemma hos oss och barnen tycker också att det är gott. Egentligen smakar inte mozzarella så mycket, jag vet inte om det är konsistensen eller att den bara gör sig bra tillsammans med andra ingredienser men det är så gott. Kombination tomat, mozzarella och basilika är ju en klassiker och gör sig så bra ihop och tillsätter man sen rostade pinjenötter och lite balsamico kan det ju inte bli annat än perfekt – och idag åt jag faktiskt detta till lunch, så gott! Pinjenötterna rostar jag lätt i en stekpanna och vill man kan man tillsätta lite flingsalt i pannan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.