Okategoriserade

Misslyckad Pannacotta

Misslyckad Pannacotta

Efter en mysig heldag på Tom Tits med mamma, min lillasyster Johanna och barnen bjöds det på fika hemma hos oss. Jag har gjort pannacotta en gång tidigare och då gjorde jag lakritspannacotta, denna gång blev det saffranspannacotta och betyget var väl inte mycket att hurra över, jag citerar Johanna ”det smakar, hmmmm typ lussebulledeg”. Jag håller med, jag misslyckades totalt med denna saffranspannacotta, konsistensen var seg och det blev en hinna över pannacottan, vet faktiskt inte vad som gick fel men jag får ge det ett nytt försök en annan dag…

Cake Popsen av marsipan var goda iallafall tyckte Isabelle…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.