Okategoriserade

Juldekoration från Clas Ohlson

Juldekoration från Clas Ohlson

Efter att vi fick barn har jag börjat byta ut alla mina julgranskulor i glas till barnvänlig juldekoration. Jag har alltid haft en stilren gran i rött och silver men nu är det Disneygran som gäller och jag älskar det! Jag köpte några nya kulor på Indiska för några veckor sedan och idag hittade jag en hel del fint barnvänligt julpynt på Clas Ohlson, bla glittriga snöflingor i två olika rosa nyanser, en guld nyckel och en jättefin ljusslinga i silver, har inte riktigt bestämt vad jag ska ha den till än, men jag har en idé…

När jag var liten satte vi upp granen dagen före julafton, hela familjen var delaktig, vi lyssnade på julmusik och fikade samtidigt som granen kläddes, det var en jättemysig kväll och jag minns den så väl.

Vi klär vår julgran första advent så man verkligen hinner njuta av den innan den ska ut, hela december är trots allt jul tycker jag. Och nu när jag har egna barn känns julen viktigare och mysigare än någonsin och vi skapar våra egna traditioner. Så på söndag ska (plast) granen upp och kläs i alla mina nya barnvänliga julgranskulor i Disneyanda, längtar….

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.