Okategoriserade

Ännu mer Juldekoration

Ännu mer Juldekoration

Var på Ica Maxi idag och där köpte jag en hel del julgranspynt förra året och dem levererar i år igen, hade kunnat köpt mycket mer men nu måste jag nog hejda mig lite med juldekorationen. Kunde inte motstå dessa glittriga runda orientaliska julgranskulor men nu är det köpstopp… (iallafall tills granen är uppe)

Fanns väldigt mycket saker till just paketinslagning, silkespapper, snören, påsar, stämplar, massvis av fint. Jag köpte snöre och julpapper, 5 rullar för 50 kronor så nu kan jag börja slå in dem julklappar jag redan införskaffat…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.