Okategoriserade

Julpyntar

Julpyntar

Hann inte julpynta i helgen så det får bli lite småfix nu under veckan, granen är uppe och ska kläs, alla små tomtar och annat julpynt ska ställas fram, ljusstakarna är på plats men det behövs bytas en del glödlampor.

Eftersom jag köpt nytt barnvänligt julpynt till granen så fick glaskulorna bli juldekoration i ljuslyktan i fönstret istället. Älskar det röda och silvriga tillsammans med vitt, tycker det är jättevackert och förut höll jag mig till dem tre färgerna när jag julpyntade men idag ser det lite annorlunda ut så nu ska jag återgå till att klä min Disneygran som går i alla färger man kan tänka sig.

2 Comments

 • Igelkottmamman

  Vilket fint lucia-tåg du har.
  Fiffigt att lägga julgranskulor i en behållare sådär. Jag har också mycket julgranskulor i glas och samlar på mig fler varje år. Förra och förrförra julen förankrade jag julgranstoppen i en krok i taket med en genomskinlig fiskelina för säkerhets skull (och dom finaste dyraste glasdekorationerna högt upp). I år struntande jag kallt i det för barnen är 2 och 3 år nu och jag hoppas dom kan låta bli granen. Sonen hjälpte mig klä granen så det mesta pyntet är på nedre halvan av granen i år dessutom. 😉

  • Hemma hos Andrea

   Hej! Det var ju smart att fästa granen i taket, bra tips för alla småbarnsföräldrar! Jag slängde i några glaskulor i granen i år jag också då mina barn är i samma ålder som dina och risken att granen åker i golvet känns inte lika aktuell längre, peppar peppar 😉

   Luciatåget köpte jag på Guldfynd för några år sedan, visst är det fint. Barnen älskar det…

   God Jul till dig//Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.