Pasta

Färskpasta med Feta & Oliver

Färskpasta med Feta & Oliver

Hade färskpasta kvar sen i fredags så det fick bli pasta med pesto till lunch idag. Blandade pastan med rödlök, fetaost, oliver och tomater samt lite ruccola så en variant på grekisk sallad kanske man kan säga, gott var det…

Fetaost, rödlök och oliver gör sig väldigt bra i pastasallader och man kan använda sig av vilken pasta som helst, men jag tycker att spiralpasta är en bra sort för smaksättningen fastnar på pastan. Om man är många är pastasallad perfekt att bjuda på och det är väldigt smidigt och enkelt att slänga ihop, jag brukar göra med grillad kyckling och massa goda grönsaker…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.