Okategoriserade

Småplock

småplock

Småplock

Jag älskar förrätter och jag älskar småplock! Vi lyxade till det lite och gjorde våra favorit förätter till middag, Toast Smögen, Bruschetta, Tomat & Mozzarella, Laxrullar och oliver, såååå gott och sådan här typ av mat är så otroligt roligt att göra…

Det här är fredagsmys om något…

Tomat & Mozzarella

Mini Mozzarella, även kallade Mozzarella bollar är perfekt att servera som en liten aptitretare tillsammans med en körsbärstomat och ett basilikablad. Det är även gott att ringla över lite balsamico.

Bruschetta

Bruschetta är en väldigt vacker förrätt och jag blandar gärna gula och röda tomater. Jag skivade en liten baguette och stekte brödskivorna i olivolja och gned sedan snittytan med en vitlöksklyfta. Själva tomatröran består av skivade tomater, basilika, rödlök, olivolja, salt och svartpeppar.

Laxrullar med Pepparrot

Tunnbröd med färskost smaksatt med pepparrot, tunt skivad kallrökt lax och ärtskott.

Toast Smögen

Ingen smögenröra slår den som säljs i delikatessen på vår Ica Kvantum så det är ingen idé att ens försöka göra egen. Det här är vår absoluta favorit förrätt – smögenröra på rostat bröd med en citronskiva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.