Okategoriserade

Nytt År & Lchf

almenackaalmenacka

 Nytt År & Lchf

Nu är det måndag, ny vecka och nytt år och det är dags för lite nyttigare matvanor. Hela december månad bestod av bakning, massa julgodis och god mat och det känns!! Har inte riktigt haft motivationen att ta tag i kosten men nu känner jag mig riktigt taggad.

I våras gav jag Lchf ett försök och måste säga att jag mådde väldigt bra, men tyvärr rann det ut i sanden trots att jag var väldigt nära min målvikt efter två täta graviditeter.

Har en hel del bilagor från Expressen som innehåller massvis med Lchf recept och information och reportage om Lchf som jag sitter och bläddrar i och jag tror faktiskt att det lutar åt Lchf igen men på mitt sätt, inte superstrikt men utesluta kolhydrater och socker och se om disciplinen räcker längre denna gång…

lchf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.