Allmänt

Nya Kokböcker

kokbok

kokbokNya Kokböcker

Har fått två nya kokböcker, en med husmanskost av Per Morberg och en liten kokbok med Cupcakes och muffins. Älskar kokböcker, även om jag inte använder dem så ofta så tycker jag att det är väldigt kul att bläddra i dem och det är en fin detalj i hemmet, har alla mina kokböcker uppställda på en tavellist i köket.

Ett av mina favoritprogram är Vad blir det för mat? med Per Morberg, tycker att det är väldigt underhållande att se honom laga mat på sitt alldeles egna ”slaffsiga” sätt. Halv åtta hos mig är ett annat favorit program och Hela Sverige bakar följde jag också, jaa jag gillar mat och bakprogram och nu har Sveriges Mästerkock börjat igen också, så hela 15 avsnitt väntar, jippi…

kokbok

kokbok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.