Allmänt,  LCHF

Turkisk Yoghurt

yoghurtTurkisk Yoghurt

Första gången jag åt turkisk yoghurt till frukost hade jag svårt att få i mig det, naturell fet yoghurt liksom!!! Men idag tycker jag det är riktigt gott, har en liten skvätt grädde i, hackade hasselnötter och hallon.

Äter man strikt Lchf för att gå ner i vikt så ska man vara lite försiktig med mejeriprodukter så som mjölk och yoghurt då det kan hämma viktnedgång. Ett annat frukostalternativ är bacon och äggröra, men jag föredrar yoghurt…

yoghurt

2 Comments

  • farmor

    Helt OK med flytande feta mejeriprodukter om du håller dig till 1dl per dag enligt LCHF. Jag brukar röra i lite vatten. Så blir det en riktig god tjockflytande krämig ”gegga”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.