Frukostbröd & pålägg

Frukostpålägg

pålägg

Frukostpålägg

Alla i familjen har olika favorit frukostpålägg och man vill kanske inte äta skinka på smörgåsen varje morgon utan variera lite. Ofta hinner pålägget nå utgångsdatum innan man ätit upp hela paketet och man får slänga, men jag har en lösning på det. Vi brukar köpa Pärssons Tunna skivor, oftast rökt skinka och salami sen delar vi upp hela paketet och lägger ca 8 skivor i varje burk och fryser in. Så fort burken är tom tar man bara ut en ny ur frysen så är den tinad på någon timme. På det sättet har man alltid pålägg hemma, man kan variera och det finns något för alla…

Även skivbar leverpastej går bra att frysa in, man delar då längden i 4-5 bitar och lindar in i ugnsfolie. Ta fram den ur frysen kvällen innan så är den tinad och ätbar till morgonen.

Dessa små burkar är jättebra, dem tar inte så stor plats, dem rymmer mer än man tror och man kan stapla dem, säljs nog lite överallt och jag har köpt mina Coop.

påläggpålägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.