Okategoriserade

Chokladdoppade Jordgubbar

jordgubbe

Chokladdoppade Jordgubbar

Kombinationen av jordgubbar, mörk choklad och kokos är så otroligt gott och känns lite lyxigt och passar perfekt till vitt vin eller champagne om man ska lyxa till det lite, eller som tilltugg till välkomstdrinken en ljummen sommarkväll eller bara som dem är rakt upp och ner…

Chokladdoppade jordgubbar är väldigt enkelt att göra, man smälter chokladen över vattenbad, doppar jordgubbarna i chokladen och lägger dem på bakplåtspapper, strör över riven kokos och låter svalna i kylen. Man kan också doppa jordgubbarna i hackade hasselnötter eller varför inte strössel. Antingen tar man bort bladen eller så behåller man dem på men jag tycker man kan behålla dem för det gör dem bara ännu finare.

jordgubbejordgubbe

2 Comments

  • Karro

    Åhhh va gott 🙂 trist med sket dyra gubbar så här års bara 🙁 men till sommaren kan man ju göra hur mycket som helst YAY!

    • Hemma hos Andrea

      Ja det är verkligen dyrt nu men jag hittade billiga sist jag handlade så så då passade jag på. Men dem är inte bara dyra nu dem smakar inte så mycket heller tyvärr. Men till sommaren, då blir det jordgubbar var och varannan dag, mums…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.