Allmänt

Inredning från Indiska

DOROTHY serveringsfat multiDOROTHY XL mugg multiRETRO tekanna turkosRETRO skål grönBLOOM XL skål multiSTRIPE AFRICA mugg multiLEAF fat grön SRETRO salladsskål multiROSETTA mugg turkos

Inredning från Indiska

Gick förbi Indiska inne i stan idag och i skyltfönstret hade dem ett sånt otroligt vackert kakfat i turkost, lime och orange så jag var tvungen att gå in och kika. Egentligen är inte Indiska min stil överhuvudtaget men jag tycker att dem har otroligt fina inredningssaker och jag skulle kunna köpa hur mycket som helst om det bara passade in med vår övriga inredning men tyvärr gör det inte det men jag hittade tekoppar, fat, ljusstakar, doftljus och massa annat fint jag ville ha! I julas köpte jag en hel del julgransdekoration från Indiska i härliga färger och nu hade dem massa fina detaljer till påsk…

2 Comments

 • Karro

  Åhh gud så fina grejer, tycker verkligen att färg gör allt lite roligare..speciellt i köket 🙂 jag har passat på att önska mig de härligt färggranna servisen från Bruka i 30 års present 🙂 och det blir ju ex roligt att stoppa in det i den nya lägenheten YAY!!

  • Hemma hos Andrea

   Jag håller med, man blir jätteglad av färg!! Måste få in mer färg i mitt hem. Bruka har också mycket fint, älskar den butiken!!! Perfekt att önska sig sånt till födelsedagar och jul…

   Har ni köpt ny lägenhet!! GRATTIS GRATTIS!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.