Okategoriserade

Bästa Hårprodukten

kerastas

Bästa Hårprodukten

Måste bara tipsa om denna magiska hårprodukt från Kérastase. Det är en värmeaktiverad närande behandling för torrt hår som man har i handdukstorkat hår och som ej ska sköljas ur. Det ger håret lyster och det är lättare att kamma igenom håret och den doftar jättegott. Den är ganska dyr precis som alla dessa frisörprodukter men den är väldigt dryg så den räcker länge. Jag skulle inte klara mig utan denna produkt och den är värd varje krona…

Så ska ni unna er något – köp denna!

kerastas

2 Comments

  • Karro

    Hej vännen! Jag ville bara titta in och säga att Emil gjorde pannacottan här om dagen och jag kan bara säga AWSOME!! Tack för det 🙂
    Så här på valborg så blir det äppelpaj MUMS. Vad gör ni för nått ikväll då? Blir det någon brasa? KRAM

    • Hemma hos Andrea

      Visst var den god 🙂 Älskar kola!!!!! Äppelpaj lät mumsigt, blev genast väldigt sugen på det! Det blir en lugn kväll med lax till middag och färska jordgubbar till efterrätt (eller kanske en äppelpaj 😉 kraaaaaam och ha en riktigt trevlig kväll. Det blir nog ingen brasa för vår del, ni då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.