Okategoriserade

DKNY

dkny

DKNY

Visst är det svårt att hitta en doft man gillar när man står där i parfymbutiken och har doftat på ett antal olika parfymer och tillslut inte känner någon skillnad. Jag var in på Kicks häromdagen och fick otroligt bra hjälp av tjejen som jobbade där och fastnade snabbt för denna goda doft från DKNY, Golden Delicious.

Produktbeskrivining

DKNY Golden Delicious glittrar med en glamorös doft av saften från apelsinblomma. Hjärtat slår djupare med blommiga toner av vit ros och Mugu blomma. I botten blandas mysk, sandelträ och teak med en varm, hållbar touch av sensualitet.

dkny

2 Comments

  • farmor

    Låter inte helt fel. Kanske något för en gammal tant? Just nu kör jag med Marc Jacobs – Lola. Får erkänna att jag mest av allt köpte den för den fantastiska flaskan, som verkligen pryder sin plats på badrumshyllan. Men doften är mjuk och behaglig med liten not av vanilj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.