Hamburgare
Grillad, stekt, med bröd eller med en sallad, hur man än väljer att äta den så är väl hamburgare bara för gott! Älskar hamburgerkvällar på altanen, doften av grillade burgare, en hel buffé uppdukad med olika tillbehör, så som tomater, sallad, gurka, lök, cheddarost, dressing, hamburgerbröd, mums!
Dessa hamburgare smaksatte jag med salt, svartpeppar och American BBQ sauce, ger en lite rökig smak…
Hamburgare – 4 st
400-500 g köttfärs
2-3 msk BBQ sauce
salt & svartpeppar
Gör så här
Blanda samtliga ingredienser.
Tips! Är man osäker på smaken kan man rulla en liten köttbulle och steka för att se om man är nöjd annars tillsätter man bara ytterligare BBQ sauce eller kryddor.
Forma fyra lika stora hamburgare.
Stek eller grilla burgarna tills dem är genomstekta.
Servera med tillbehör, ex tomat, lök, sallad, saltgurka, cheddarost, hamburgersås.