Okategoriserade

Uteplats

uteplats

Uteplats

Att inreda en uteplats är inte det enklaste och det kostar massor. Vi har nyligen investerat i en soffgrupp till framsidan och det känns som att vi kommer utnyttja framsidan mycket mer nu. Men än så länge är det bara en soffgrupp med gråa dynor och jag klurar för fullt på hur jag ska inreda för att få det riktigt mysigt, somrigt och ombonat…

Den översta bilden kommer från Mio Möblers katalog och det är så härligt med alla varma och glada färger och det är så jag vill ha det på vår uteplats men jag vet inte riktigt hur jag ska få till det bara…

Ett kommande projekt…

uteplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.