Okategoriserade

Födelsedag & 30 År

blommor

Födelsedag & 30 År

Nu har man fyllt 30 år och jag har blivit ordentligt firad med blommor, presenter, sång, fina hälsningar och god mat. Jag har blivit så uppvaktad och det värmer att så många tänker på en, tack alla fina…

Nu är det full förberedelse och planering inför lite festligheter på lördag och hoppas verkligen vädret är med oss så att vi kan vara ute, blir både enklare och trevligare. Nu ska det sista planeras, det ska inhandlas mat, det ska tillagas, det ska städas och fixas och det ska bli så kul med fest. Det kommer bli en enkel tillställning med kall buffé, vin och öl, snacks, musik och kanske lite dans, vem vet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.