Okategoriserade

Glass & Maränger

glassGlass & Maränger

Igår kväll lyxade vi till det med glass, maränger, saltlakritssås, kolasås och chokladsås, mums! Regn och rusk utanför fönstret så det var verkligen ett passande väder för innemys med film och marängsviss. Vanligtvis köper vi vanliga maränger när det är glassdags men nu testade vi dessa söta marängdroppar och dem var verkligen jättegoda och storleken på marängerna gjorde sig väldigt bra till glass, blev nästan som strössel och barnen älskade dem, såklart! Saltlakritssåsen från märket Garant var även den en nyhet för oss och den får också tummen upp, riktigt god lakritssmak…

glassglass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.