Okategoriserade

Såpbubblor i Mängder

bubblorbubblor

Såpbubblor i Mängder

Det är så härligt med sommarens alla utomhusaktiviteter och ett riktigt roligt sommarnöje är att blåsa såpbubblor, och med denna super-såpbubble-blåsare är det helt magiskt, knappt så jag själv kan sluta blåsa bubblor!

Denna roliga leksak finns att köpa på leksaksaffären och finns i flera olika storlekar och kostar mellan 50-100 kronor. Glöm inte att köpa en stor förpackning med såpa också för det kommer blåsas bubblor kan jag lova…

bubblorbubblor

2 Comments

    • Hemma hos Andrea

      Han kommer ÄLSKA den, bästa leksaken ever!!! Om han får ha den ifred från Emil vill säga 😉 Köpt på BR och det var nedsatt pris förra veckan, kanske fortfarande är, betalade 50 kronor för den! Köpte en förra sommaren och barnen verkligen älskar den…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.