Äta/Träna/Leva

Såpbubblor i Mängder

bubblorbubblor

Såpbubblor i Mängder

Det är så härligt med sommarens alla utomhusaktiviteter och ett riktigt roligt sommarnöje är att blåsa såpbubblor, och med denna super-såpbubble-blåsare är det helt magiskt, knappt så jag själv kan sluta blåsa bubblor!

Denna roliga leksak finns att köpa på leksaksaffären och finns i flera olika storlekar och kostar mellan 50-100 kronor. Glöm inte att köpa en stor förpackning med såpa också för det kommer blåsas bubblor kan jag lova…

bubblorbubblor

2 Comments

    • Hemma hos Andrea

      Han kommer ÄLSKA den, bästa leksaken ever!!! Om han får ha den ifred från Emil vill säga 😉 Köpt på BR och det var nedsatt pris förra veckan, kanske fortfarande är, betalade 50 kronor för den! Köpte en förra sommaren och barnen verkligen älskar den…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.