Kalla drycker

SodaStream Natural

sodastream

SodaStream Natural

Jag nämnde tidigare i somras att jag tackat ja till en liten bakutmaning och nu har jag fått hem huvudingrediensen – nämligen SodaStream Natural. SodaStream har tillsammans med Rent a Chef gjort desserter på tre av de åtta smaker som ingår i Natural serien och resultaten blev en pannacotta med citron-limesmak, en créme brulée med apelsinsmak och en sorbet med jordgubbs- och champagnesmak. Utmaningen går alltså ut på att baka något med SodaStream Natural som ingrediens, spännande! Får se om jag kan få till något.

2 Comments

  • farmor

    Så spännande! Jag kom genast till att tänka på en ”Savarin”. En sorts socker- eller mandelkaka med ”hål” i mitten, som dränks med 1-2 dl fruktspad, evt. blandat med likör och sedan fylla hålet med bär eller annan frukt. Jag har också ett recept på ”Savarin” med jäst. Lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.