Okategoriserade

Besökstoppen.se

Besökstoppen.se

I förra veckan blev jag medlem på Besökstoppen, här hittar man bloggar under alla sorters kategorier samlade på ett ställe. På Besökstoppen finns det något som kallas ”veckans blogg” , roligt tänkte jag och anmälde mig. Jag vinner ändå aldrig någonting så jag tänkte inte mycket mer på det, men ikväll fick jag ett trevligt mail om att jag faktiskt är en av fyra tävlande till att bli veckans blogg, så roligt!!! Under en vecka pågår tävlingen så ni får gärna gå in och rösta på mig här... 

Längre ner i den högra kolumnen på Besökstoppen hittar ni tävlingen…

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.