Allmänt

Naturdiet – Lakrits

naturdiet

Naturdiet – Lakrits

Jag har nyligen börjat ett nytt jobb och i mitt nya arbete förflyttar jag mig hela dagarna, kör mycket bil och har inte alltid tid att äta lunch när jag egentligen behöver det. Det blir ofta McDonalds eller annan snabbmat för att snabbt få i sig mat för att kunna fortsätta arbeta. Jag är så trött på denna usla kost, måste komma på bra matlådor man inte behöver värma på som jag kan ha med mig på dagarna för att slippa all denna snabbmat. När hungern smyger sig på är det även lätt hänt att det blir en chokladkaka eller något annat sött för att få snabb energi…

Jag är absolut inte för pulver & barsdieter men det måste vara bättre med en energibar någon gång ibland än en snickers. Hittade dessa goda bars med smak av Lakrits från Naturdiet, perfekt att ha några i bilen dem där dagarna när man inte riktigt hinner med, eller?

naturdiet

2 Comments

  • farmor

    Titta i den bok du fick av mig. LCHF på språng tror jag den het. Du behöver inte vara LCHFare för att hitta många bra tips för snabba och hälsosamma energikickar i den. Har för mig att det är rent för mycket socker i bars och dylik måltidsersättning och man blir snabbt sugen igen och har inte fått i sig ”riktig” energi.

    • Hemma hos Andrea

      Du har nog rätt! Sitter och bläddrar i Lchf to go nu och jag hittar massa gott, tack för både bok och tips!!! Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.