Hälsa & Skönhet

Rengöra Sminkborstar

smink

Rengöra Sminkborstar

En gång i veckan ska man rengöra sina makeupborstar för att dem ska hålla sig fräscha, det samlas nämligen mycket smuts och bakterier i borstarna. Har man borstar i syntet kan man tvätta dem med diskmedel och har man borstar av riktigt hår kan man använda ett milt schampo och sedan låter man borstarna torka på en handduk…

Jag använder både smink och borstar från Id bare Minerals och även deras rengöringschampo för just makeup-borstar, men det funkar som sagt lika bra med ett vanligt milt schampo (mycket billigare om inte annat)…

smink

4 Comments

  • Camilla

    Älskar din blogg senaste 2 dagarna har lagat mat utifrån recepten du lagt upp här! Tack för inspiration! En fråga varifrån köper du ditt smink?
    Mvh Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.