Inredning

Färgglad inredning

byråbyråbyrå

Färgglatt

Tycker det är väldigt trevligt med färgglada inredningsdetaljer och även om jag är väldigt dålig på att inreda med färg själv så är det färg jag fastnar för när jag är ute och kikar. Jag imponeras verkligen av dem som lyckas blanda olika stilar, gammalt och nytt och få det att se bra ut. Jag har då inte den förmågan och kan inte riktigt bestämma mig för vilken stil jag vill ha hemma…

Vi har nyligen gjort ordning ett lek/tv-rum till barnen på övervåningen och där är det färgglatt. Resten av huset går i grått, svart, vitt och beige. Lite turkost har jag lyckats klämma in, men det är också allt…

Den lilla minibyrån är från Åhlens och den skulle göra sig bra i barnrummet, förvara pyssel och annat smått i. Tygerna är från Panduro och jag verkligen älskar deras barntextilier, färgglatt, mönster och figurer…

tygerpanduroljusljus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.