Okategoriserade

Spottar

Spottar

Dem här fina bilderna hittade jag när jag sökte efter vitrinskåp på google. Jag hamnade då på denna inspirerande blogg, Studiokarin.blogspot.se. Tycker det var väldigt snyggt med dem inbyggda spottarna i taket som man kan vinkla, det lägger jag på minnet! Och visst var vitrinskåpet fint!

Vi ska sätta upp taklampor i vardagsrummet men det är lite för tidigt på morgonen för att borra i taket så får nog vänta iallafall en timme till. Vill ju inte göra grannarna galna…

2 Comments

 • farmor

  Trodde vitrinskap var helt ute. På min tid hade alla vitrinskap med massor porslinfigurer och glas och annat ”gojs”. Vad har du tänkt ha?

  • Hemma hos Andrea

   Haha, jag är inte så trendig utan kör på det jag tycker är snyggt (oftast när alla andra redan haft det ett tag och det är på väg ut 😉

   Men jag tror inte att det är helt ute med vitrinskåp däremot kanske porslinsfigurer och annat ”gojs” inte är lika poppis som förr 😉 Jag ska ha fina fat och skålar i mitt vitrinskåp…om det blir något!

   Jag älskar dina porslinsägg, det är trevligt gojs, hihi! Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.