Allmänt

Vintertid

vintertidvintertid

Vintertid

Hur ställer man om barn till vintertid!!? Att gå upp klockan 05.30 är ingen höjdare, det positiva är att vi kan baka frukostfrallor som hinner bli klara lagom till frukost nummer två denna lördagmorgon…

Men visst är det mysigt med tidiga helgmornar också, tända lite ljus, titta på barnprogram, ingen stress iväg till dagis och jobb, bara mysa…

vintertid

7 Comments

 • Karro

  Åhh helgen är ovärdelig! Vaknade precis och bara njöt av att få ligga kvar i sängen och pussa på lillfisen <3 mina grabbar sover som stockar när jag går till jobbet på vardagarna så det är verkligen bästa stunden på dagen att få ligga och dra sig i sägen och vara mysa 🙂 Hoppas ni får en bra dag Kraaaam

  • Hemma hos Andrea

   Mysigt! Lördagmorgon är den bästa tiden på veckan då har man hela helgen kvar att mysa (dock kanske lite senare än 05.30 😉

 • farmor

  Ingen tidning i dag och min planerade tidiga cykeltur regnade bort. MEN här fick jag inspiration till lite morgonmys. Ska genast gå och baka dina goda scones och bara njuta med god ost och marmelad. Kan rekommendera en riktig god vuxenmarmelad. Ingefära & Apelsin från St.Dalfour. En fransk produkt som får plus i kanten för att dom sötar med naturlig fruktjuice. Kram till mina morgonpigga, gulliga ”oldebörn”.

  • Hemma hos Andrea

   Har ni regn, här är det fint väder och 7 plusgrader. Vi har precis ätit nygräddade frukostfrallor med ost och smör, så gott. Hoppas sconsen smakade. Säljs marmeladen i dagligvaruhandeln eller endast på specialbutiker? Lät väldigt gott…

   Ha en riktigt härlig dag. Massa kramar

 • Malin

  Ja usch vad fel det har blivit sen vi ändra till vintertid, vid 4 varje natt har vår ena unge behagat vakna och ska absolut gå upp, hela veckan! Jag är så lagom pigg nu 🙁 Kanske skulle passa på att baka vi också, tiden finns ju 😉

  • Hemma hos Andrea

   Ja visst blir det tokigt! Haha, du hinner göra många plåtar med frukostfrallor om ni är uppe redan vid fyra 😉 Hoppas våra barn kommer in i den rätt rytmen snart 😉 Trevlig kväll…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.