Inredning

Ordning & Reda

papper

 

Ordning & Reda

Som småbarnsförälder är det mycket att hålla reda på, ex att barnen har ombyte på dagis om olyckan skulle vara framme, att gummistövlarna är med om det blir regn, att dem har vantar och regnkläder, vem hämtar och vem lämnar, när ska dem hämtas, vad ska vi äta till middag, det krävs lite planering och struktur för att få det att rulla…

För ca två veckor sedan missade vi Philips föräldrarmöte på förskolan och jag kände mig som världens mest usla mamma, vilka föräldrar missar sina barns föräldrarmöte och vad ska fröknarna tänka?! Ja, världen rasade för en stund och jag mådde pyton men sånt händer och nu har jag köpt en anslagstavla och ordentliga fack för alla papper som rör barnen så som kommande F.Ö.R.Ä.L.D.R.A.R.M.Ö.T.E.N, tandläkarbesök, dagar då dagis har stängt, barnkalas osv, här ska inte missas fler föräldrarmöten 😉

Både anslagstavlan och facken kommer från Granit…

2 Comments

  • farmor

    Du=usel mamma! Aldrig i livet. Tvärtom Du=toppen mamma. Lätt att glömma mitt i vardagstressen. Du=klok mamma, som tar lärdom av ett litet missöde och fixar ”hjälpmedel”, så det inte ska hända igen. Me like. Kram. Farmor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.