Inredning

Påslakan till Barnen

påslakan

Påslakan till Barnen

Det är så mycket man ska hinna med inför jul och en av dem största momenten är julklappsjakten och jag har verkligen ingen lust att springa omkring och trängas med alla andra under julruschen i december för då vill jag bara mysa, julbaka, julpynta och dricka glögg så jag har redan börjat handla. Köpte dessa fina påslakan på Åhlens med motiv av nya Bilarfilmen – Planes och Mimmi…

Jag mins när jag själv var liten och fick sängkläder med favoritfigurerna och det var verkligen en höjdarpresent. Man fick bädda om sängen på kvällen och krypa ner i sina nya sängkläder…

 

2 Comments

  • farmor

    Vill absolut inte framstå som någon glädjedödare, men tips från konsumentverket är att ALLTID tvätta säng- och underkläder till barn innan användandet. Man är tyvärr inte tillräckligt restriktiva i alla nya ”tillverkningsländer” vad gäller färgämnen, som i form av överskottsfärg kan framkalla rodnad och klåda på små känsliga barnakroppar. Så inget nybäddande julafton!!

    • Hemma hos Andrea

      Du har så rätt och det gäller väl även kläder?! Sängkläder tvättar jag faktiskt innan jag bäddar men ska erkänna att jag inte gör det med kläder 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.