Okategoriserade

Tips på innehåll till Adventskalendern

adventskalender

Tips på innehåll till Adventskalendern

Imorgon är det första advent och jag håller på att göra en adventskalender till barnen. Jag älskar att pyssla och fixa och skulle kunna sitta hur länge som helst och det bästa jag vet är att slå in paket så gissa om jag mös igår när jag fick slå in 48 små paket…

Vad fyller man då en adventskalender med? Här kommer mina tips på småpresenter…

– Pussel

– Lego

– Strumpor

– Trosor/kalsonger

– Tandkräm

– Badskumsfigurer

– Studsboll

– Klistermärken

– Hårtoffsar/hårspännen

– Vantar

– Mössa

paket

Jag köpte varsitt pussel till barnen anpassat efter deras ålder, sen lade jag pusslet och delade upp det i tre paket. Så dag 1 kan barnen lägga 1/3 av sitt pussel och dag 2 mitten av pusslet och dag 3 resten. Glöm inte att numrera paketen så barnen får bitarna i rätt ordning…

Köpte en Legosats till Philip och gjorde även flera paket där och numrerade dem. Delade upp alla legobitar efter instruktionsboken man får med i förpackningen, så i det första paketet ligger dem bitarna som är på första sidan och så vidare. Så varje dag kan han bygga vidare på legot och tillslut har han två legobilar. Isabelle fick Duplo som jag delat upp i flera paket…

Underkläder och strumpor behövs alltid så några mjuka paket fick det bli också. Finns hur mycket som helst man kan fylla adventskalendern med och köper man en legosats eller pussel och delar upp i flera paket blir det inte så dyrt…

paket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.