Jul

God Jul

gran

God Jul

Passar på att kika in och önska Er alla en riktigt God Jul…

Vid lunch kommer mamma, systrar och respektive hit för att fira Jul och det ska bli så mysigt. Köttbullarna är klara, saffransbullarna bakades igår kväll, mamma har med sig skinka, janssons och sill så idag ska det endast kokas ägg till ägghalvorna med smögenröra, stekas brysselkål och sen ska all god julmat läggas upp på fat för att avnjutas vid lunchtid…

Vi äter jullunch för att sen öppna paket och fika då orkar barnen med hela dagen och väntan blir inte allt för lång. Sen fram emot kvällen plockar vi fram julmaten igen för dem som är sugna och orkar efter allt julgodis och annat gott…

God Jul, önskar Er en fantastisk Dag…

//Andrea

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.