Hälsa & Skönhet

Dip-In Remover

naglarnaglar

Dip-In Remover

Jag har alltid använt mig av aceton eller remover på flaska och duttat på bomull för att få bort nagellacket men aldrig mer. Dip-In Remover är en burk med nagellacksborttagning som man doppar fingret i och nagellacket försvinner på en gång, helt fantastiskt. Det har funnits på marknaden länge men jag har inte testat förrän nu och den är verkligen så bra, finns att köpa på bla Lindex och Kicks…

Har tidigare tipsat om nagellackborttagningspads i miniformat, perfekt att ha med sig i handväskan om man behöver ta bort lacket och göra om, jag har alltid en burk med mig…

naglar

4 Comments

 • Karro

  Ah så sjukt bra..VERKLIGEN! Har använt den ett bra tag nu och man blir aldrig besviken 🙂
  Hoppas allt är bra annars, och att även du får ligga på soffan och bara mysa 🙂 Kram på dig vännen

  • Hemma hos Andrea

   Visst är den, över alla förväntningar! Här är sjukstuga och har vart sen juldagen 🙁 så typiskt!!! Hoppas ni mår bra och att ni haft en härlig Jul. Massa kramar

 • farmor

  God fortsättning på julhelgen och tack för ännu ett bra tips. Jag skal genast åka till Kicks. Får alltid ”tåriga” ögon och ”stick” i näsan, när jag står med removerflaskan öppen och kladdar med mina bomullspads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.