Förrätter & småplock

Det blir inte alltid som man tänkt sig

PLOCKplockplock

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Igår hade jag planerat tre rätters middag men efter att vi fått hostiga och småsjuka barn i säng gick musten ur oss helt och vi orkade inte laga mat så vi plockade fram lite smått och gott vi hade i kylen istället. Det blev charkuterier, brie, minimozzarella, marinerade vitlöksklyftor, oliver, minivattenmelon, vindruvor och grissini som jag bakade till skaldjursgrytan jag egentligen tänkt göra denna Alla Hjärtans Dag men det blir inte alltid som man tänkt sig.

När man har små barn får man inte ha för höga förväntningar för ganska ofta får man styra om sin planering för det dyker upp sjukdomar, barn som inte vill sova eller liknande och då får man bara gilla läget och göra det bästa av situationen och igår blev det lite småplock istället för skaldjursgryta och vit chokladmousse så det gick ingen nöd på oss.

plockblommor

Fick en jättefin Alla Hjärtans Dag bukett med stora röda rosor, liljor och massa grönt. Tack Älskling.

 

2 Comments

 • farmor

  Vilken förmåga du har på ett kreativt sätt att få till smakfulla arrangemang och mumsiga små rätter. Ljuvligt för både öga och gom. Ibland blir det inte som man tänkt från början, men med din förmåga blir det kanske ibland till och med bättre.

  • Hemma hos Andrea

   Tack snälla! Småplock är det bästa som finns så denna gång gjorde det absolut ingenting att middagsplanerna ändrades i sista stund 😉

   Värre var det en gång när jag och Marcus hade ordnat barnvakt och skulle ut och äta men allt tog längre tid än tänkt så vi kom iväg lite försent – hungrig, grinig och höggravid slutade denna romantisk tänkta kväll på korvmojen i centrum – korv med bröd och jag satt och grinade, hahahaha. Vi kan skratta åt det idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.