Inredning

Färgglada Äggkoppar

äggkoppar

Färgglada Äggkoppar

Hade dessa prickiga äggkoppar i turkost sedan tidigare och var på jakt efter fler färger till pannacottan jag gjorde till påsk men då var dem helt slut på Ica Maxi men idag sprang jag på dem på en liten Supermarket, happy me!!! Perfekta att plocka fram till Påsk, fylla med smågodis eller strössel på barnkalaset eller färgglatt på frukostbordet till dem kokta äggen. Dem kostar 7,90 kr/st och är alltså från Ica, supersöta!

Jag klipper ut alla recept jag finner av intresse som jag hittar i olika tidningar och det börjar bli fullt i min låda nu, dags att beta av lite recept eller köpa en större låda. Älskar min lilla receptsamling, det känns lite som när man samlade på bokmärken när man var liten. Samlar du på något?

äggkoppar

 

 

2 Comments

  • farmor

    Min receptsamling blev ganska så minimerat här om dagen. Gjorde stenhård koll och slängde en mängd, som jag vet jag aldrig kommer att pröva. Så nu är det plats till nya spännande utmaningar. Kanske något för dig att ta efter? Kram farmor

    • Hemma hos Andrea

      Haha, jag tror nästan jag får ta efter dig för jag har klippt ut allt möjligt och säkert massa jag idag inte finner lika spännande. Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.