Okategoriserade

Quinoasallad med Kalkonpastrami

quinoasallad kalkonpastrami

Quinoasallad med Kalkonpastrami

Quinoa är både gott och hälsosamt och man kan med fördel smaksätta den med lite salt, svartpeppar, pressad citron, lite olivolja och en skvätt vitvinsvinäger. Jag blandade även i soltorkade tomater, röd lök och färsk basilika. Lägg quinoan ovanpå strimlad isbergssallad och toppa salladen med strimlad kalkonpastrami, fetaost och granatäpple samt lite balsamico. Kalkonpastrami kan man köpa i delikatessen i affären eller bland smörgåspåläggen. Man kan även servera denna enkla quinoasallad med räkor, kräftstjärtar eller kyckling.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.