Inredning

Detaljer i Blått


inredning vardagsrum

kuddarkudde linum

Detaljer i Blått

Vi har möblerat om lite här hemma och soffan har fått flytta ner i vardagsrummet igen. Kände för lite förnyelse och har länge vart inne på blått, älskar kombinationen blått, grått, svart och vitt, det ger harmoni och lugn till ett rum och känns somrigt och fräscht. Den randiga kudden och pläden är köpt på Linum och den mönstrade kudden och doftljusen är köpta på Mio Möbler. Ljuset doftar grapefrukt och vanilj och fanns i fler färger, köpte ett turkost också med doft av basilika.

vardagsrumDoftljus, Vardagsrum

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.