Resa, utflykter & restaurang

Total avkoppling

nagellacknagellacksolkrämyoghurt

Total avkoppling

Semester och all tid i världen att bara ta det lugnt, mysa med familjen och ha det bra. Semestern är ett ypperligt tillfälle att lägga lite extra tid på sig själv, den tiden man i vardagen som stressad småbarnsförälder kanske har svårt att hitta. Semestern är även ett ypperligt tillfälle att ta tag i motion och kost, försöka röra på sig lite mer, ta några längder i poolen med barnen, ta en morgonpromenad, göra några situps eller ”kissande hunden” på strandfilten. Jag hittar alltid ursäkter för att undvika träning men denna semester tänkte jag faktiskt försöka vara lite nyttig och hälsosam. Äta massa goda sallader och frossa i frukt.

Även håret kan få sig lite extra omtanke och denna torrolja från Elvital är riktigt bra, luktar fantastiskt gott och ger håret näring och glans. När det kommer till solvård använder jag olika varje gång och nu köpte jag en Dry Mist från Garnier, så enkel att applicera – älskar den! Barnen är insmorda med spf 50, vi vill inte ha några brända näsor.

badpannkakakörsbär

2 Comments

 • Karro

  Åh men gud, det ser helt fantastiskt ut!
  Och ja du har helt rätt..sommaren och semestern är ju ett ypperligt tillfälle att tänka lite mer på hälsan, det är ju dessutom mycket enklare tycker jag, det är säsong för alla härliga frukter och bär..man grillar väldigt mycket vilket är himla lätt att få både gott och nyttigt, och det är ju badsäsong så det är ju bara att hoppa i plurret 🙂
  Hoppas ni får en kanonbra semester och hör gärna av dig när ni är hemma så kanske vi kan styra ihop en playdate eller varför inte en fika utan barn 😉
  Krrram till dig och familjen

  • Hemma hos Andrea

   Heeej! Det låter kanon tycker jag, tänkte på dig här om dagen, att det är alldeles för länge sedan vi sågs. Kanske lite drinkar på wokhouse 😉
   Massa kramar till Er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.