Skönhet & mode

Nude Magique Blur Cream & Solpuder

makeup

Nude Magique Blur Cream & Solpuder

Till vardags använder jag endast Id bare minerals när det kommer till makeup. Det ger en naturlig look, är både enkelt och går snabbt att applicera och huden mår bra utav det. Men på semestern sminkar jag mig inte speciellt mycket alls, man är ju inte ute på massa festligheter direkt. Det blir någon middag på restaurang ibland men annars blir det faktiskt en hel del matlagning hemma och då makear jag mig inte alls, mascara på sin höjd. Skönt att låta huden vila lite.

Nude Magique Blur Creme från Loreal är en helt fantastisk produkt som man applicerar efter sin dagkräm, den jämnar och slätar ut, döljer porer och mörka linjer, den är färgad och finns i två olika nyanser, jag använder den ljusaste – light to medium. Lägg bluren antingen i hela ansiktet eller vissa specifika ställen i ansiktet och avsluta med lite solpuder, klart! Det är inte lätt att veta vad man ska köpa för makeup då det är en hel djungel där ute men jag köpte ett solpuder här om dagen från Dior nr 02 matt som jag blev väldigt nöjd med.

makeupmakeup

4 Comments

  • Hemma hos Andrea

   Hej Ulla! Visst är det en djungel men jag kan verkligen rekommendera Nude Magique om man vill ha en enkel och smidig produkt. Önskar dig också en fin dag/Andrea

 • farmor

  Använder numera bara den ”bleur” jag fick av dig. Har precis varit i Italien – operaresa till Verona – med 32-35 gr. Men ”bleuren” höll även där. Så jag kan verkligen rek den också till gamla – gammelfarmödrar. Kram till er alla.

  • Hemma hos Andrea

   Vad härligt, hoppas du hade en trevlig resa! Ja, den är också riktigt bra men nästan så att denna är snäppet vassare 😉

   Kramar till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.